Page 1 of 1

gCalendar

PostPosted: Sat Jan 05, 2013 11:06 am
by Harm10
Thread for the gCalendar extension: http://extensions.pivotx.net/entry/67/gcalendar

With this extension you may embed one or more public Google Calendars in your PivotX website. You may combine up to 10 calendars in one view and have it shown as a day-, week-, months- or agenda-view. The extension is highly configurable. From the admin-screen or with parms you may alter size, colors, icons etc.

Re: gCalendar

PostPosted: Fri Feb 22, 2013 1:46 pm
by ljhelbo
Help! :o

I just discovered something very strange with my extension here. As an example you may look here:

http://www.sallnet.dk/?p=kalender

If I look at this page in Internet Explorer, there are no entries after march 6th. If I look at the same page in Firefox, Chrome or Safari everything works fine.

Re: gCalendar

PostPosted: Fri Feb 22, 2013 3:39 pm
by Harm10
I can see your problem as well only in IE. What is displayed on the real Google Calendar when you look at it via IE?

Re: gCalendar

PostPosted: Fri Feb 22, 2013 4:41 pm
by ljhelbo
No problem. I can look at the calendar directly and I can share it as simple html:

http://www.helbo.org/test.html

But if i look at the calendars here:

http://www.helbo.org
http://www.sallnet.dk

where the second one has a lot more content than the first one, they both stop on march 21st - when seen in IE. You may also compare these two:

http://www.sallnet.dk
http://www.sallnet.dk/?p=kalender

They have the same content and if you have a wide screen, you will be able to change the first one to month view. But the first one will stop on march 21st and the second one on march 6th in IE.

Re: gCalendar

PostPosted: Fri Feb 22, 2013 6:18 pm
by Harm10
There are several references on the web that the wrapper sometimes fails with IE (also that IE8 is no longer supported; but I have IE9).
Your version is from 2010. Perhaps there is a newer version around that works better with IE?

Re: gCalendar

PostPosted: Fri Feb 22, 2013 10:32 pm
by ljhelbo
Thanks for the tip. I have been looking a bit around. I dont think there is a newer version; but I found that it is a IE9-problem only. With IE-10 everything works fine just like the other browsers. But i will keep looking for a solution.