Page 1 of 1

Galleryimagelist not working

PostPosted: Mon Dec 23, 2013 1:53 pm
by Sanzine
When I upload images through the galleryimagelist on a page, the images all end up on the server (so they are correctly uploaded). However, when I save and close the page and open it again in the editor, there are no images in the galleryimagelist.

Also, they are not showing up on the page itself. I use the below code:

Code: Select all
[[bonusgallery assign='gallery' content=$page.extrafields.galleryimagelist fancybox='1']]
[[foreach from=$gallery item='image']]
    <a href="[[$image->src]]" class="fancybox" title="[[$image->title|escape]]" rel="[[$image->rel]]">
        <img src="[[$image->getImgSrc(150,113)]]" alt="[[$image->alt|escape]]"
            title="[[$image->title|escape]]" />
    </a>
[[/foreach]]


What's wrong?

Pivot 2.3.7
Bonus Fields 1.33

Re: Galleryimagelist not working

PostPosted: Mon Dec 23, 2013 3:11 pm
by Harm10
What happens when you select the images you want to be part of the gallery (after all the images should now be uploaded)?
Are there any messages in the debug log?
And what happens when you use another browser?

Re: Galleryimagelist not working

PostPosted: Tue Dec 24, 2013 9:06 am
by Sanzine
When I select the uploaded image, it does show in the page edit screen, but after saving it's gone again.

Debug log doesn't really mention anything (see below).

I have tried in Chrome, IE11 and FF.

2013-12-24 09:55:01 - 0.114 -- modules/module_upload.php:96 / _completeTemplateVars() -- ( 9108812 )
Plupload runtime order: html5,flash,silverlight,gears,browserplus
2013-12-24 09:55:02 - 0.043 -- pivotx/ajaxhelper.php:1045 / ext_logDebug() -- ( 8853828 )
plupload runtime used is "html5"
2013-12-24 09:55:48 - 0.084 -- modules/module_upload.php:96 / _completeTemplateVars() -- ( 9110476 )
Plupload runtime order: html5,flash,silverlight,gears,browserplus
2013-12-24 09:55:48 - 0.050 -- pivotx/ajaxhelper.php:1045 / ext_logDebug() -- ( 8855496 )
plupload runtime used is "html5"
2013-12-24 09:56:08 - 0.084 -- modules/module_upload.php:96 / _completeTemplateVars() -- ( 9113172 )
Plupload runtime order: html5,flash,silverlight,gears,browserplus
2013-12-24 09:56:08 - 0.042 -- pivotx/ajaxhelper.php:1045 / ext_logDebug() -- ( 8857720 )
plupload runtime used is "html5"
2013-12-24 09:56:53 - 0.149 -- pivotx/scheduler.php:126 / cleanCache() -- ( 9412060 )
Scheduler: deleted 16 cache files in 0.149 secs. 27 files were checked.
2013-12-24 09:57:05 - 0.072 -- modules/module_debug.php:414 / userErrorHandler() -- ( 8855592 )
Warning: Invalid argument supplied for foreach(). (in 'modules/entries_sql.php' on line 954)
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array. (in 'pivotx/pages.php' on line 241)
Warning: array_slice() [function.array-slice]: The first argument should be an array. (in 'pivotx/pages.php' on line 242)
Warning: Invalid argument supplied for foreach(). (in 'pivotx/pages.php' on line 246)

Re: Galleryimagelist not working

PostPosted: Tue Dec 24, 2013 10:41 am
by Harm10
You do see a thumbnail after selecting the image for the imagelist?
Are your images located in main folder \images or a subfolder of that ?

Perhaps you can give me a temporary login so I can check?

Re: Galleryimagelist not working

PostPosted: Tue Dec 24, 2013 11:05 am
by Sanzine
Yes, I do see a thumbnail when selecting the image. Images are uploaded to \images\yyyy-mm

I will send a PM with your temporary login.

Re: Galleryimagelist not working

PostPosted: Tue Dec 24, 2013 12:29 pm
by Harm10
Checked the settings. You cannot use galleryimagelist from Bonusfields and extension Gallery at the same time.

Re: Galleryimagelist not working

PostPosted: Tue Dec 24, 2013 12:39 pm
by Sanzine
Thanks Harm. Problem solved!