Page 1 of 1

Skinny theme: tags not working

PostPosted: Tue Jun 18, 2013 6:31 pm
by wietse
Hi, I am, using Skinny theme on the following blog: http://www.theblackfish.org/blog/ and when clicking on the tags, they bring up the error:

The requested URL /blogtag/passion was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Anyone any ideas on how I could fix this? I'm at a loss. Thanks for any help!

Re: Skinny theme: tags not working

PostPosted: Tue Jun 18, 2013 9:40 pm
by Harm10
The links to your tags have a flaw: they miss a slash between blog and tag.
What kind of mod_rewrite did you choose? Did you create your own tag links or did you use the required tag templates for it?
What happens when you do not use mod_rewrite?
Does this problem also occur when using the default delivered weblog?

Re: Skinny theme: tags not working

PostPosted: Wed Jun 19, 2013 8:28 am
by hansfn
This isn't related to tags (or mod_rewrite) - none of the links to archives, categories or tags work in the right menu.

The problem is that the root URL is missing an ending slash - see the "URL to Weblog" setting. PS! There is a warning for this setting: "Leave this field blank, unless you know what you are doing. If left empty, PivotX will automatically determine the URL of your weblog, which is usually the best option. Normally this setting is only used if you want one directory for each weblog."

Aaah: Many thanks for this one!!

PostPosted: Fri Oct 11, 2013 5:35 am
by blausand
Had to search a bit, though. :ugeek: To share the clue:
it's not the URL in the "admin>config" or "admin>extended" config, it's the one in the "administration>weblogs" page.