Page 1 of 1

Bookmarklet

PostPosted: Tue Jan 11, 2011 5:31 pm
by xoon
Is it just me or does bookmarklet only work on the same domain as a blog?
When I use it on any other website it just loads something for a second and then nothing (both opera and firefox)

Re: Bookmarklet

PostPosted: Tue Jan 11, 2011 10:18 pm
by Bob
No issues here, see screenshots. :-)

Do you have any more information to go on? screenshots where we can see what goed wrong? Have you tried cleaning your cache/cookies? Are cookies enabled?

Screen shot 2011-01-11 at 11.16.08 PM.png
Screen shot 2011-01-11 at 11.16.08 PM.png (51.33 KiB) Viewed 10644 times
Screen shot 2011-01-11 at 11.14.37 PM.png
Screen shot 2011-01-11 at 11.14.37 PM.png (98.59 KiB) Viewed 10644 times

Re: Bookmarklet

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 1:28 pm
by xoon
Happened on both 2.1.2 and 2.2.1.
Cache/cookies cleared.
Could it be the server I'm on right now? since it works on another website (same browser).
On the other hand Wordpress' "Press it" works on the first sever. I guess it's just somehow incompatible with PivotX... :(

Re: Bookmarklet

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 1:30 pm
by xoon
I don't have screenshots since there's nothing to "shoot" ;) - in Opera it loads for a second, in Firefox nothing happens at all.

Re: Bookmarklet

PostPosted: Sat Oct 01, 2016 5:02 pm
by blausand
It seems to be a https problem and happens in two cases for me:
  • If i use https in the bookmarklet and my site has no certificate
    • Error console throws BAD CERT error
  • If i try to post a https site using a http only bookmarklet
    • Error console shows MIXED CONTENT error

Hansfn, do we have a chance to abridge this?
Thanks!