(small) bug in superfish menu 2

This is the place to discuss bugs that have been found in the most recent version of PivotX. Posting bugs will ensure that the Development Team is aware of them and that they will be addressed when resources are available.

(small) bug in superfish menu 2

Postby artman » Fri Feb 01, 2013 8:46 pm

I use the magazine template.
There is superfish menu installed.
In the menu is a link to the mont archive;
Code: Select all
<li><a href="">[[t]]Archives[[/t]]</a>
                  <ul>
                     [[archive_list
                     unit="mont"
                     order="desc"
            format="<li><a href="%url%">%st_monname% %st_year%</a></li>"


That code show the years correct but not the month name.
I made post in november 2012 and in january 2013.
The menu show both the january name.
See on my testpage; http://marcu.com/piv

Dont know how to fix that. :)

Marten
artman
 
Posts: 12
Joined: Tue Jan 15, 2013 4:51 pm

Re: (small) bug in superfish menu 2

Postby Harm10 » Fri Feb 01, 2013 11:35 pm

To be sure that we are talking about the right code: it should be unit="month". It looks like you have the year display now and every year starts with Jan if you use the month name too.
Quality is in the detail of things............

Want to change or update your PivotX site? Mail or PM me!
I can also convert your site to a Wordpress site!
Harm10
Developer
 
Posts: 2011
Joined: Wed Jun 17, 2009 9:37 am
Location: Somewhere in The Netherlands (aka Holland)

Re: (small) bug in superfish menu 2

Postby artman » Sat Feb 02, 2013 4:44 pm

Have changed before to weekview and set it later back to montview.
Think forgot the last h in the hurry. :mrgreen:

Work now normal.
Thank you.
artman
 
Posts: 12
Joined: Tue Jan 15, 2013 4:51 pm


Return to 2.x Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron