How do you put a contenttype into specific taxonomy

A forum for Bolt related questions / issues

How do you put a contenttype into specific taxonomy

Postby streeff » Mon Dec 30, 2013 6:28 pm

Is there a way to define in contenttypes.yml that all records of a certain contenttype will go into a specific chapter/group that is in the taxonomy structure?
Evert Albers, Streeff - web // branding // information design - Amersfoort & Amsterdam, NL
Site: http://www.streeff.nl
User avatar
streeff
 
Posts: 146
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:28 pm
Location: Amersfoort, NL

Re: How do you put a contenttype into specific taxonomy

Postby bart » Wed Jan 08, 2014 3:18 pm

Do you mean they should use a default chapter or group?
bart
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 08, 2014 3:13 pm

Re: How do you put a contenttype into specific taxonomy

Postby streeff » Sat Jan 11, 2014 1:47 pm

Indeed.
Evert Albers, Streeff - web // branding // information design - Amersfoort & Amsterdam, NL
Site: http://www.streeff.nl
User avatar
streeff
 
Posts: 146
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:28 pm
Location: Amersfoort, NL

Re: How do you put a contenttype into specific taxonomy

Postby Bob » Sat Jan 18, 2014 10:35 am

Try the following in your taxonomy.yml:

Code: Select all
categories:
    name: Categories
    slug: categories
    singular_name: Category
    singular_slug: category
    behaves_like: categories
    multiple: true
    options: [ news, events, movies, music, books, life, love, fun ]
    default: [ movies ]
Bob
Lead Developer
 
Posts: 1374
Joined: Tue Nov 20, 2007 11:16 pm


Return to Bolt Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron