How to make a inpage popup work in bolt?

A forum for Bolt related questions / issues

How to make a inpage popup work in bolt?

Postby rduinmayer » Fri Feb 28, 2014 4:25 pm

Hi guys,

I can create a link in bolt and i can choose to make it a inpage popup window.

How ever when i use this option it just creates a normal link.

How do i make it work?

Also see attachment (it's in Dutch but i think you guys will understand).

Thanks.
Attachments
Popup bolt.cm.PNG
Popup bolt.cm.PNG (17.22 KiB) Viewed 1785 times
rduinmayer
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 11, 2014 3:43 pm

Re: How to make a inpage popup work in bolt?

Postby streeff » Mon Mar 03, 2014 1:07 pm

Never fully tried that option myself, but i's not what I'd call an 'inpage' popup, since it opens a new browser window.

Have you tried if it works when you fill in name, position, width, etc? Some browsers may also refuse this options because of security settings.
Evert Albers, Streeff - web // branding // information design - Amersfoort & Amsterdam, NL
Site: http://www.streeff.nl
User avatar
streeff
 
Posts: 146
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:28 pm
Location: Amersfoort, NL


Return to Bolt Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron