Page 1 of 1

multiple select issue - Bug?

PostPosted: Fri Feb 27, 2015 7:54 am
by got10thumbs
I think this is a bug. Multiple selections made in the admin panel from a select field can only be contiguous items. For example, if I have a select field like this:
Code: Select all
choices:
    type: select
    values: [ cat, dog, elephant, flea ]
    multiple: true

then I can shift-click to select 'cat' & 'dog' or 'elephant' & 'flea', but I apparently cannot select just 'cat' & 'flea'. If I click on 'cat' and then shift-click on 'flea', 'dog' and 'elephant' get selected too.

I hope this is a bug and can be fixed, because it's not very useful as it stands.

(First real problem I've had with Bolt, though - it's been doing really well up to now - easy to use, comprehensible, and robust. Thanks guys.)

Re: multiple select issue - Bug?

PostPosted: Tue Jun 02, 2015 6:05 am
by Koniec12
I had same problem. Unfortunately it is still unsolved.

Re: multiple select issue - Bug?

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 8:06 pm
by LadyLand
Anybody has got any solutions for that?