Odd behaviour in my Admin panel

Get help with installation and running PivotX 2.0.x here. Please do not post Extension or Theme related questions here.

Odd behaviour in my Admin panel

Postby RaVlaNa » Sat Jul 26, 2014 10:03 am

Hi,
I changed browsers, from Google Chrome to Firefox (latest version).
However, now my Admin panel is behaving very oddly.

Whenever I log in, I get taken to the right place (the PivotX control panel), but as soon as I click on anything there, the page jumps back to the login screen, with both fields blank.

That obviously means I cannot do anything to my blog (version 2.3.9).
Has anyone come across this before?
Any help will be much appreciated.

Thank you.
RaVlaNa
 
Posts: 81
Joined: Fri Jan 17, 2014 5:06 pm

Re: Odd behaviour in my Admin panel

Postby Harm10 » Sat Jul 26, 2014 10:35 am

I seem to remember that others have had a similar problem but I cannot find the posts for it.

Have you tried clearing your cache and cookies for your domain? I also use the latest version of Firefox and do not have this problem.
Maybe there is some message in your server log? And the browser's error console?
Quality is in the detail of things............

Want to change or update your PivotX site? Mail or PM me!
I can also convert your site to a Wordpress site!
Harm10
Developer
 
Posts: 2011
Joined: Wed Jun 17, 2009 9:37 am
Location: Somewhere in The Netherlands (aka Holland)

Re: Odd behaviour in my Admin panel

Postby RaVlaNa » Sat Jul 26, 2014 10:51 am

I cleared the cookies and cache and this seems to have done the trick.
Thank you so much.
RaVlaNa
 
Posts: 81
Joined: Fri Jan 17, 2014 5:06 pm


Return to 2.x Support Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron